Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rembrandt - tijdgenoten rembrandt
Abraham Bloemaert
Abraham bloemaert - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Bloemaert
Albert C. Burgh
Albert burgh - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_C._Burgh
Gerelateerd
 • King opens Rijksmuseum's Late Rembrandt exhibit
  Art, Netherlands - King Willem-Alexander opened the Late Rembrandt exhibition in the Rijksmuseum in Amsterdam on Thursday morning. The major Rembrandt exhibition of nearly half a century offers the late period work of the famous Dutch master. Visitors can see approximately 40 paintings and 60 drawings, all made in Amsterdam, in the Philips wing. - Amsterdam, art, collection, Dutch King, international museum, Late Rembrandt exhibition, London, Museum director, Philips Wing, private collection, Rembrandt van Rijn, Rijksmuseum, The National Gallery, Willem-Alexander, Wim Pijbes
 • IFFR, tegenbeweging R>>Eject en Rembrandt schilderen
  Weekend, weekend, weekend. Het Internationaal Film Festival is in Rotterdam in volle gang, in het Rijksmuseum kun je je kinderen leren hoe Rembrandt met verf werkte en dan hebben we het nog niet eens gehad over een wetenschappelijk festival over geluid in Maastricht.
 • Etsen van Rembrandt te zien in borg Slochteren
  In het Koetshuis van de Fraeylemaborg in Slochteren is vanaf 1 juni een tentoonstelling te zien van 34 etsen van Rembrandt van Rijn.
 • ?Eerste? steen van hand tot hand voor nieuwe Rembrandt
  Met deweekkrant.nl bent u ťťn klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via ťťn klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Van Gogh en Rembrandt scoren
  Van Gogh en Rembrandt scoren - De Standaard
 • Leiden eert Rembrandt met standbeeld op de Beestenmarkt | ..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Klein land, grote namen
  Ondanks het feit dat we maar een piepklein landje zijn, hebben onze oude schilders over de hele wereld naam gemaakt. Om onze oude meesters Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer beter te leren kennen, maken we een reis door hun leven.
 • Rijksmuseum nu ook 's avonds open: Late Rembrandt
  Bezoek de 'once of a lifetime'-expositie Late Rembrandt nu ook 's avonds! Het Rijksmuseum zorgt voor een heerlijke avondje uit.
 • Amsterdammer slaat wijkagent op hoofd met hamer
  Een zestienjarige Amsterdammer heeft maandag in Den Helder een wijkagent†een aantal keren met een hamer op zijn hoofd geslagen.†