Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rembrandt - tijdgenoten rembrandt
Abraham Bloemaert
Abraham bloemaert - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Bloemaert
Albert C. Burgh
Albert burgh - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Albert_C._Burgh
Gerelateerd
 • Bij Hemels Rembrandt kun je tussen werken van Rembrandt di..
  De Wibautstraat, de koepel van het De Mirandabad, het Centraal Station, Almere, Utrecht en Rotterdam: het lijkt een klein wereldje vanuit de Boardroom ...
 • OCMW huldigt medewerkers tijdens nieuwjaarsreceptie
  Vrijdagavond hield OCMW Moorslede haar nieuwjaarsreceptie in Gasthof Rembrandt. Tijdens de gezellige bijeenkomst werden enkele medewerkers gehuldigd.
 • Rembrandt Frerichs Trio treedt op bij 'Podium Witteman' - ..
  Belangrijk boegbeeld van de moderne klassieke muziek, componist en dirigent Pierre Boulez, bereikt op 26 maart de leeftijd van 90 jaar.
 • Filmproducent uit Zeewolde wint Rembrandt
  Filmproducent Harro van Staverden uit Zeewolde heeft zondag een Rembrandt gewonnen voor de film 'Oorlogsgeheimen'. De publieksjury koos de film als beste Nederlandse jeugdfilm 2015. Van Staverden is als producent werkzaam bij Bijker film en tv in Amsterdam. Zijn eerdere film 'Achtste groepers huilen niet' won ook al diverse internationale en nationale prijzen, waaronder een gouden kalf en ook een Rembrandt. 'Oorlogsgeheimen' wordt nog uitgebracht in 11 verschillende landen, waaronder Amerika.
 • Rembrandt, de levende dode van onze natie
  In de 19de eeuw werd hij op een sokkel gezet. Nu is hij de verstarde vertolker van een nationale mythe.
 • Weekendtips: Vrijdag de 13e, Valentijn en Verenigd Koninkr..
  Het is vrijdag de dertiende. Pas op voor zwarte katten, loop niet onder ladders door en steek vooral je vingers niet in het stopcontact. Laat wel je Valentijn wegdromen bij Chaneltassen, ga naar de late Rembrandt. Of kijk de nieuwe VPRO-serie over het Verenigd Koninkrijk. nrc.nl sprak de eerste reisleider: Ken Livingstone, oud-burgemeester van Londen.
 • Clair-obscur in de fotografie in het Rijksmuseum
  Portret van Rosamond Constance Fox Talbot, toegeschreven aan William Henry Fox Talbot, 1842 Op 12 februari opent Koning Willem-Alexander de tentoonstelling
 • 31 miljoen voor schilderij Monet
  Het schilderij Le Grand Canal van de Franse impressionist Claude Monet heeft dinsdagavond bij een veiling bij Sotheby's 23,7 miljoen pond (ruim 31 miljoen euro) opgebracht.
 • Rembrandt werd geen gladde schilder
  ?Misschien wel de meest bijzondere tentoonstelling die je in†je†leven gezien kunt hebben?, zegt directeur Wim Pijbes over†de†Late Rembrandt in zijn Rijksmuseum. Is dat zo?